Meille töihin


Raaseporin kaupunki haluaa olla oikeudenmukainen työnantaja. Työskentelemme kaikki yhdessä antaaksemme niin vanhoille kuin nuorillekin kuntalaisille hyvän elämänlaadun. Kunta ei ole itsetarkoitus, vaan se on olemassa sen asukkaita varten. Tärkein tavoitteemme on, että asukkaat viihtyvät Raaseporissa. Työn tulokset kannustavat henkilökuntaa ja toiminta kehittyy.

Työnantajana kaupunki tarjoaa henkilökunnalleen turvallisen työsuhteen lisäksi myös monipuolisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä.

Tee hakemus



Hakemukset Raaseporin kaupungissa avoimina oleviin toimiin ja virkoihin tapahtuu tämän elektronisen rekrytointiohjelman avulla. Haku tapahtuu avaamalla haluttu ilmoitus ja täyttämällä hakulomake. Ole tarkka valitessasi ilmoitusta, koska sillä lähettämäsi haku kohdistuu avaamaasi ilmoitukseen, ja hakemustasi käsitellään juuri sen toimen hakemuksena. Jokaista työpaikkaa on haettava erikseen.

Aikaa hakemuksen täyttämiseen on kaksi tuntia. Saat ilmoituksen sähköpostilla hakemuksesi saapumisesta perille, jos henkilötietokohdassa olet antanut sähköpostiosoitteesi.

Voit myös jättää avoimen hakemuksen. Avoin hakemus säilytetään järjestelmässä 6 kuukautta. Hakemus on sinä aikana erilaista henkilökuntaa hakevien esimiesten käytettävissä

Ongelmia hakemuksen täyttämisessä?



Jos hakemuksen täyttämisessä tulee ongelmia, ota yhteys osoitteeseencareers@raseborg.fi

Haku päättyyNimikeToimialue

Tulosta
Versionumero ja päivämäärä: 2.2.71 - 29.12.2017